Galaxy Tab S7+/S7 FE billentyűzetes tok,Fekete

Galaxy Tab S7+/S7 FE billentyűzetes tok,Fekete
46 090 Ft
Karcsú és könnyű kialakítású
Emelje ki a táblagép gyönyörű formáját a vékony és könnyű Book Cover billentyűzettel. Gyorsan és egyszerűen rögzíthető a fedél hátsó részén található mágneseken keresztül. Ezenkívül van egy extra tárhelye az S Pen számára, hogy gyorsan kézbe vehesse, és ne tűnjön el olyan gyorsan.
PC szintű élmény egy érintésre
Csatlakozzon akár három kompatibilis eszközhöz, például okostelefonhoz vagy táblagéphez, és egyetlen gombnyomással könnyedén ossza meg billentyűzetét a Book Cover Keyboard Slim alkalmazással. A Bluetooth segítségével ezután gépelhet az okostelefon vagy más táblagép billentyűzetével, és ezzel egyidejűleg dedikált eszközként csatlakozhat a táblagépéhez. Ilyen pontossággal gépelhet, míg a Samsung DeX PC-szerű élményt nyújt nagyobb képernyőn.
Fokozott védelem
Az antimikrobiális bevonatú Book Cover Keyboard Slim meggátolja a mikrobák szaporodását, így védelmet nyújt bizonyos baktériumokkal szemben. Aggódj kevesebbet a bacik miatt, és foglalkozz azzal, ami kéznél van!
Tegye fel, és élvezze
Állítsa be a táblagépet a streaming, a játék vagy az e-mailek megválaszolása közbeni kényelmes használat érdekében. Egyszerűen nyissa ki a vékony Book Cover billentyűzetet, és táblagépe 60 ° -os szögben ül, nyugodt kilátás érdekében, akár otthon dolgozik a kanapén, akár a kávézóban.
Adatok
Készülék Gyártó
Samsung
Gyártó
Samsung
EAN
8806092259768
Cikkszám
OSAM-EF-DT730BBEG
Kiegészítő termékek