Samsung 870 Evo Sata 2.5'' SSD 1TB

Samsung 870 Evo Sata 2.5'' SSD 1TB
55 490 Ft
A világ kedvenc SSD-je
Megérkezett a Samsung legkelendőbb SSD szériájának legújabb tagja. A 870 EVO magában hordozza a Samsung úttörő SSD technológiájának örökségét, amely továbbfejlesztett teljesítményt, megbízhatóságot és kompatibilitást kínál, hogy mindenki igényeit kielégítse a tartalomkészítőktől, az informatikai szakembereken át a mindennapi felhasználókig.
Tökéletesség a teljesítményben
A 870 EVO eléri a SATA csatlakozófelület maximális szintjét, 560/530 MB/s szekvenciális átviteli sebességet. Mostmár a mindennapi fogyasztók is élvezhetik a professzionális szintű SSD teljesítményt. Az intelligens TurboWrite felgyorsítja az írási sebességet és a nagyobb változó pufferrel fenntartja a hosszú távú, nagy teljesítményt.
Piac meghatározó megbízhatóság
A tárkapacitástól függően akár 2400 TWB vagy 5 év korlátozott garanciát nyújtó 870 EVO megfelel az iparág vezető megbízhatósági szabványainak. A hétköznapi használattól egészen a 8K videó feldolgozásig minden feladatra képes és a 6. generációs VNAND és MKX vezérlővel felszerelve gondoskodik a stabil felhasználói élményről. *Garantált TBW a 870 EVO-hoz: 150 TBW a 250GB-os modellhez, 300 TBW az 500 GB-os modellhez, 600 TBW az 1 TB-os modellhez, 1,200 TBW a 2 TB-os modellhez és 2,400 TBW a 4 TB-os modellhez.
Nagyobb csatlakoztathatóság
A 870 EVO sikeresen megfelelt a kompatibilitási teszteknek a főbb felhasználói rendszerekkel és alkalmazásokkal, beleértve a lapkakészleteket, alaplapokat, NAS-t és videofelvevő eszközöket. A világszerte legkelendőbb EVO szériának legújabb tagja a 870 EVO-nak a bizonyított sokoldalúsága kompatibilis bármely felhasználó rendszereivel és feladataival.
Válts könnyedén!
A 870 EVO-ra történő váltás mindenki számára könnyű, akinek az asztali számítógépe vagy a laptopja tartalmazza a szabványos 2,5 hüvelykes SATA kialakítást. Ennek a mestermű SSD-nek a használata olyan egyszerű, hogy csupán csatlakoztatnod kell a 870 EVO-t a SATA kialakításba és az átviteli szoftver gondoskodik a többiről.
Samsung Magician szoftver
A meghajtód varázslatosan fog működni. Az új és továbbfejlesztett Samsung Magician 6 szoftver folyamatosan ellenőrzi az SSD-t. Számos hasznos eszköz áll a rendelkezésedre, hogy könnyedén kezelhesd a meghajtódat, lépést tarts a legújabb frissítésekkel, figyelemmel kísérd a meghajtó állapotát, vagy akár javítsd annak teljesítményét.
Világelső a Flashmemóriák között
Tapasztald meg a felsőbbrendű teljesítményt és megbízhatóságot, amit a 2003 óta világelső flashmemória gyártó márkája biztosít. Minden firmware és alkatrész, beleértve a Samsung világhírű DRAM és NAND készülékeit, házon belül készül, így végponttól végpontig terjed az integráció, ami megbízható minőséget nyújt.
Műszaki adatok
Általános jellemzők:
Alkalmazás: Kliens számítógépekTeljesítmény: 1 000GB (1GB=1 Milliárd bájt az IDEMA által) *A valós használható kapacitás ennél kevesebb lehet (a formálás, felosztás, operációs rendszer, alkalmazások és egyebek miatt)Forma: 2,5 hüvelykInterfész: SATA 6 Gb/s felület, kompatibilis a SATA 3 Gb/s és SATA 1,5 Gb/s felülettelMéret (Szé x Ma x Mé): 100 X 69.85 X 6.8 (mm)Súly: Kb. 45.0gMemória: Samsung V-NAND 3bit MLCKontroller: Samsung MKX kontrollerCache Memória: Samsung 1 GB Alacsony fogyasztású DDR4 SDRAMSpeciális jellemzők:
TRIM támogatás: TRIM támogatottS.M.A.R.T támogatás: S.M.A.R.T támogatottGC (Garbage Collection): Automata szemét gyűjtő algoritmusTitkosítás támogatás: AES 256-bit Titkosítás (0 Osztály) TCG/Opal IEEE1667 (Titkosított meghajtó)WWN (World Wide Name) támogatás: World Wide Name támogatottSleep (Készenlét) mód támogatás: IgenTeljesítmény:
Szekvenciális olvasás: Akár 560 MB/s szekvenciális olvasás *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően változhatSzekvenciális írás: Akár 530 MB/s szekvenciális írás *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően változhat. **Az intelligens TurboWrite technológia aktiválásával mérveVéletlenszerű olvasás (4KB, QD32): Akár 98 000 IOPS véletlenszerű olvasás *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően változhat. **Az intelligens TurboWrite technológia aktiválásával mérveVéletlenszerű írás (4KB, QD32): Akár 88 000 IOPS véletlenszerű írás *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően változhat. **Az intelligens TurboWrite technológia aktiválásával mérveVéletlenszerű olvasás (4KB, QD1): Akár 13 000 IOPS véletlenszerű olvasás *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően változhat. **Az intelligens TurboWrite technológia aktiválásával mérveVéletlenszerű írás (4KB, QD1): Akár 36 000 IOPS véletlenszerű írás *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően változhat. **Az intelligens TurboWrite technológia aktiválásával mérveKörnyezet:
Átlagos áramfogyasztás (rendszerszintű): Átlagos: 2,5 W *Akár: 4,0 W (sorozat üzemmód) * A tényleges energiafogyasztás a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően változhatÁramfogyasztás (inaktív): Max. 30 mW *A tényleges energiafogyasztás a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően változhatMegengedhető Feszültség: 5 V ± 5% megengedett feszültségMegbízhatóság (MTBF): 1,5 millió órás megbízhatóság (MTBF)Hőmérséklet: 0 - 70 °C Üzemi hőmérsékletRázkódás: 1500 G és 0,5 ms (fél szinusz)

Ingyenes kiszállítás! 

Adatok
Gyártó
Samsung
EAN
8806090545917
Cikkszám
OSAM-MZ-77E1T0B
Kiegészítő termékek