Samsung T7 hordozható SSD, 1TB, USB 3.2, Ezüst

Samsung T7 hordozható SSD, 1TB, USB 3.2, Ezüst
59 590 Ft
Fejlett külső tárhely
Akár játékokat, filmeket vagy érzékeny munkafájlokat visz magával, a Hordozható T7 Touch SSD gyorsaságot és biztonságot nyújt egy tenyérnyi méretű csomagban. Tapasztalja meg a külső tárolás következő szintjét!
Villámgyors adatátvitel
A nagy méretű fájlokat is másodpercek alatt továbbíthatja a hihetetlen sebességű USB 3.2 Gen2 segítségével a T7 Touch SSD készüléken. A beágyazott PCIe NVMe technológia akár 1050/1000 MB/s olvasási- és írási sebességet is lehetővé tesz, a T7 Touch SSD majdnem kétszer olyan gyors, mint a T5 SSD.
Erősnek és biztonságosnak terveztük
Ellenálló kialakításAz SSD a Solid State Drive-ot jelenti, ami arra utal, hogy mozgó alkatrészek nélkül épült. Egy szilárd fém test védi a mozdulatlan hardvert, és az adataidat biztonságban őrzi akár 2 méteres esésekig is. Emellett a T7 Touch épségét 3 éves korlátozott jótállás garantálja.
Biztonság egy érintésre
Biztonságban tudhatja adatait a kényelmes használat feláldozása nélkül. A T7 Touch SSD beépített biztonsági opciói az AES 256 bites titkosítását használják, és a készülék lehetőséget ad ujjal vagy jelszóval történő feloldásra.
Világító LED
A T7 Touch LED jelzőfénnyel rendelkezik, amely azért világít, hogy egy pillanat alatt tájékoztassa önt az SSD működéséről. Válasszon a klasszikus fekete vagy elegáns ezüst közül, három méretben, az igényeinek megfelelően: 500 GB, 1 TB vagy 2 TB méretben.
Karcsú és kompakt kialakítás
A T7 Touch SSD vékony és könnyű készüléktesttel rendelkezik, mely könnyedén elfér a zsebében. A nagyjából hitelkártya méretű és 58 gramm súlyú szilárd alumínium karosszéria-szerkezet kényelmesen illeszkedik a tenyerébe.
Management software
A T7 Touch SSD innovatív megoldásként egy beágyazott intuitív szoftverrel jelent meg, mely használatánál PC-n és Mac-en* is könnyedén beállíthat jelszavas védelmet, és elérheti a legújabb frissítéseket. Töltse le az Androidos alkalmazást is okostelefonodra vagy táblagépedre!*
Könnyed csatlakozás
Férjen hozzá a fájlokhoz bármikor, bárhol. A T7 Touch SSD kényelmesen csatlakoztatható PC-hez, Mac-hez, Android készülékekhez, játékkonzolokhoz és még sok más egyéb eszközhöz. A dobozban megtalálhatóak a C-to-C típusú USB és a C-to-A típusú USB-kábelek a további kényelem érdekében.
Adatok
Gyártó
Samsung
EAN
8806090195266
Cikkszám
OSAM-MU-PC1T0S
Kiegészítő termékek