Tesla Smart kapcsoló 4 gombos

Tesla Smart kapcsoló 4 gombos
10 690 Ft
Tesla Smart Switch Quatro Battery kapcsoló
Állítsd be kedvenc világításodat a tetszésed szerint a Tesla Smart Switch Quatro Battery intelligens kapcsolóval. A távvezérléshez használd az alkalmazást a mobiltelefonodon, ahol további világítási jelenetek állíthatók be. Értékelni fogod az akkumulátoros működést, így nem kell aggódnod a telepítés miatt. Csak szereld fel bárhová a falra.
A Tesla Smart Switch Quatro Battery intelligens kapcsoló legfontosabb jellemzői
A Tesla Smart Switch Quatro Battery intelligens kapcsoló távolról és manuálisan is vezérelhetőMobilalkalmazásA ZigBee protokollt használjaHatótávolság legfeljebb 25 mÉrtékelni fogod az akkumulátoros működéstAz akkumulátor két évig bírja
A Tesla Smart Switch Quatro Battery intelligens kapcsoló programozható gombjai
A Tesla Smart Switch Quatro Battery intelligens kapcsoló programozható gombjaival könnyedén beállíthatod a világítást a saját ízlésed szerint. A készülék három pozíciót ismer fel - nyomás, dupla nyomás és hosszú nyomás. Minden egyes pozícióhoz bármilyen funkciót előre beállíthatsz.
ZigBee kapcsolat
A Tesla Smart Switch Quatro Battery intelligens kapcsoló a ZigBee protokollt használja a kommunikációhoz egy háztartásban. Ez akár 25 m-es hatótávolságot is lehetővé tesz. A Tesla Smart mobilalkalmazás több világnyelven elérhető. Kompatibilis mind az Android, mind az iOS operációs rendszerekkel.

Ingyenes kiszállítás! 

Adatok
Gyártó
Tesla
EAN
8596115815100
Cikkszám
TSL-SWI-SCENEZG4
Kiegészítő termékek