Tempered Glass 0.33 kijelzővédő OnePlus X készülékhez

Tempered Glass 0.33 kijelzővédő OnePlus X készülékhez
2 890 Ft
Speciálisan edzett, valódi üveg réteget befoglaló kompozit struktúra (vagy ahogy helytelenül hívják: üvegfólia), kerekített szélekkel, 9H keménységgel, melyet még hegyes tárgyakkal, nagy erővel is nehéz megkarcolni. Az érintőkijelző érzékenységét nem befolyásolja. Mindössze 0,33mm vastag. Jellegéből adódóan oleophobic hatású is. Könnyen felhelyezhető.

*Megjegyzés: Amennyiben a készülék kijelzője ívelt, abban az esetben a protektor csak a sík felületet fedi az optimális tapadás elérésének érdekében.

Ingyenes szállítás 15000 Ft felett

Házhoz szállítás futárszolgálattal 990.- Ft-tól.

 

Adatok
Gyártó
XPRO
Kijelzővédő fólia
Edzett üveg fólia
Kompatibilitás
OnePlus X
Raktárkészlet
Raktáron
Kiszállítás várható ideje
2020.06.01
Cikkszám
112674
Fóliával kapcsolatos hasznos információk
--A fólia / üvegfólia felhelyezése előtt kérjük, minden esetben hasonlítsák a terméket a készülékhez, ezzel megbizonyosodva arról, hogy a termék nem mérethibás és pontosan illeszkedik a készülékhez. Amennyiben ez nem történik meg és a mérethibás fóliát felhelyezik, abban az esetben a garanciát nem tudjuk vállalni!

--Az üvegfóliák tudatos kialakításából adódóan - kb. 0,5 milliméterrel kisebbek minden irányból, mint az adott készülék - lehetőséget biztosítanak szilikon tokok, műanyag tokok problémamentes használatára. Amennyiben az Ön készüléke ívelt vagy lekerekített a kijelzője, abban az esetben a sima 2D fóliák készüléknek csak a sík felületét fogja védeni a protector az optimális tapadás elérésének érdekében. Ha teljes felületet szeretnénk védeni akkor a 2.5D, 2.5D Fullcover illetve 3D fóliát kell választanunk. A fentiekben leírt méretkülönbségből adódó esetleges reklamációs igényt ezért nem áll módunkban elfogadni!